ЛЕТО НА БАЗЕНУ МОЖЕ ДА ПОЧНЕ

Градско купалиште у Зрењанину, спремно је за овогодишњу сезону, коjа званично на базену почиње 14. jуна. Градоначелник Чедомир Jањић jе, са своjим сарадницима, посетио ово купалиште и уверио се да сезона купања може да почне и да су градске службе и jавна предузећа и установе завршиле све неопходне припреме. Градски базен отвара врата за посетиоце сутра у 11 часова, а улаз ће прва три дана бити бесплатан. 

Базени су, као и до сада, у надлежности Jавне установе “Спортски обjекти”која се брине о њима. Градоначелник Зрењанина Чедомир Jањић изразио jе задовољство што купалишта спремно дочекуjу овогодишњу сезону и што jе Град Зрењанин благовремено предузео све што jе било неопходно да се она уреде.

Неколико година уназад град је улагао значајна средства у реконструкциjу базена. Ове године било неопходно само да се отворени базен офарба и уреди његов изглед. Многи наши суграђани ће ово жарко лето провести на градском базену.  Град је   инсистирао и да цене буду што повољниjе.

Директор Jавне установе “Спортски обjекти” Боjан Миjатов каже да jе ове године на базену све благовремено припремљено за отварање, те да се капиjе за посетиоце отвараjу сутра у 11 часова.

Ове године није било никаквих оштећења на цевоводима, што jе раниjе био чест случаj, што значи да су обављени радови претходних година били квалитетни. Улазнице ове сезоне ће стајати – за одрасле 170 динара, за децу 80 динара, док jе за малишане до пет година купање бесплатно.

Доступне су и ваj-фаj мреже, постављени су и нови сунцобрани око обода малог базена а базени су префарбани новом, професионалном базенском боjом, пластичниjом и лакшом за одржавање.

Аутор: Саша Младеновић (Фото: Александар Блануша)