100 НАЈЛЕПШИХ СЛИКА СРБИЈЕ – АЛИСА ЈУНУЗОВИЋ

Наша суграђанка Алиса Јунузовић ове године учествује на конкурсу ауторске фотографије“100 најлепших слика Србије“. Ако сте љубитељ ауторске фотографије и банатских пејсажа подржите је и гласате баш за њену фотографију на конкурсу „100 најлепших слика Србије“. Најбољих сто фотографија ће се наћи на изложби у Београду а њих дванаест ће се наћи и на најлепшем српском календару за 2018.годину.

Интернет платформа “Слике Србије” путем Инстаграма и Фејсбука промовише најлепше пејсаже Србије, скривена бајковита места наше земље и пределе изузетне лепоте за које нисте ни слутили да се налазе у нашој земљи. “Слике Србије” прати више десетина хиљада људи на друштвеним мрежама, а свака фотографија прикупи најмање хиљаду лајкова.

Региструјте се на: https://www.slikesrbije.rs/ . Потом кликните на: <3 !!! https://www.slikesrbije.rs/rang-lista…На линку за гласање је фотографија снимљена на Белом Језеру – Чапље кашикаре (Platalea leucorodia) позирају на „Златном“ Белом језеру – Банат, Србија.

Платформа “Слике Србије” организовала је овај велики фото – конкурс за све фотографе аматере и професионалне фотографе под називом “Сто најлепших слика Србије”. Такмичење траје од 3. до 30. новембра.

Алиса Јунузовић је рођена у Книну 79- те године. Била је радио водитељ и новинар а тренутно је незапослена.. Од недавно на адреси 23000 Петровград. Фотографија јој је страст … Успешно је похађала  Зрењанинску школе фотографије – предавач Јован Његовић Дрндак. Савладала је основни – напредни курс фотографије. Фотографије су јој у сарадњи са Фото савезом Србије излагане до сада у Будимпешти, Сегедину а ускоро се поставка изложбе очекује и у Београду и широм Србије. Члан је Фото савеза Србије и страствени ловац на макро фотографије.

Петровград.орг