ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈАЊИЋ: ВЕЋЕ ПЛАТЕ, БОЉИ СТАНДАРД И НОВА РАДНА МЕСТА СУ НАМ ПРИОРИТЕТ

CorD – независни, утицајни пословни магазин на енглеском језику, намењен економским, политичким, дипломатским и другим лидерима и врхунским менаџерима, објавио је у свом последњем издању афирмативан интервју са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем, као јасну потврду доброг посла који обавља градска администрација годинама у назад на поједностављивању процедура за покретање бизниса и прављењу услова за привлачење инвестиција у овај део Републике Србије.

Са овим у вези је и изјава коју је дао градоначелник Чедомир Јањић, градским и регионалним средствима информисања:

“Отварање нових радних места, без обзира да ли су у питању домаћи или страни инвеститори, веће плате за све запослене приоритет су мог рада и рада моје администрације, и тако ће бити и убудуће”, изјавио је градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, коментаришући актуелне податке о значајном порасту броја запослених у нашем граду и најави отварања нових хиљаду радних места само у овој години.

Преко три хиљаде новозапослених је било у прошлој години, а градоначелник је изразио задовољство што је у неким компанијама удвостручен број нових радних места, посебно што су у њима и зараде повећане.

Тај тренд, очекује он, биће настављен и отварањем нових производних погона попут компаније “Есекс” чија изградња фабрике увелико напредује у индустријској зони “Југоисток”, као и других инвеститора који су започели изградњу производних хала.

Градоначелник Јањић је указао да су бољи стандард и веће плате за све Зрењанинце, на чему ради, у складу са политиком коју води Влада Србије и председник Александар Вучић.

Петровград.орг