МИЛОРАД АНТОНИЋ: СРБИЈА  ПОД ПРИТИСКОМ ГЕНОЦИДНОГ ТЕРОРИЗМА У ГЕНОЦИДНОЈ ПОРОДИЦИ

Да ли  је  усвајање резолуције УН о Сребреници, којом би се  српски народ означио као геноцидан, присилно усклађивање политике Србије са  стандардима и политиком Европске уније? Ако Србију уцењују  геноцидним тероризмом да би признала тзв. републику Косово, па је потом примили у ЕУ то значи смо испунили један  од услова за друштво у једној великој  геноцидној продици. Ако није тако зашто ЕУ разним манипулацијама чини све да та резолуција буде усвојена? Ако није тако зашто је тај геноцидни терет  услов Србији  за  чланство ЕУ?

Говоре, а и  без тога, јасно је, биће нам, тешко. Али пре најављене и очекиване тешкоће  хајде да видимо шта и зашто ће нам бити тешко.

Да ли је  можда све горе поменуто  разлог за то што  нам  Европа и остатак  западног света кроји дуготрајно  геноцидно одело (па још тесно)?  Или је то део давно процуреле стратегије чији је циљ да се са Немачке скине агресорско и фашистичко бреме, показаће време! (А то да ли је починила геноцид а није геноцидна друга је прича).

Пре тога само да разјаснимо једну ствар. Искрено мени је још у одрастању  реч  „остатак“ значила као остатак од нечег доброг и вредног од неког већег дела отпадак, или  неке већине или боље речено као  нешто више као ништа важно и вредно јер  да је вредело не би било остатак, све што је добро је и узето или потрошено, па је увек важило правило да  нешто што је остатак треба бацити…! Касније током живот покаже  да  код људи постоји већина и остатак од већине. Том остатку од већине није се придавао нарочит значај нити се остатак  света или дела људи супростављао већини. Поштовао је њене одлуке и знао је да нема свој утицај на важне ствари јер је „остатак“ знао да као „остатак“ нема нарочиту употребну вредност!

Пошто је „остатак“ ипак  само „остатак“  и пошто нам  то геноцидно одело кроји  ЕУ са остатком западног света (све док  не припрете и другима) требало би да нам је због свега тога  лакше.

И не само то. Јасно је да нам је можда тешко што су недавни избори  на  Северу Косова  превара и обмана?! Или је тешко зато што можда морамо веровати у став ЕУ и остатка  западног света да је излазност од 3,5 одсто бирача  на  локалним изборима у четири општине за будућу власт на северу Косова, довољан и добар резултат, па ту  будућу власт треба  поштовати и веровати да је таква излазност гарант  квалитетних односа, да обезбеђује чврсту подршку политичким опцијама и економским пројектима у тзв. републици Косово. Можда и сви остали треба да теже ка тим вредностима и таквим резултатима. А можда ће нам бити тешко разумети како то да ЕУ и остатак западног света верује  у успешног тако малог  процента излазности на тако врућем политичком терену?

Или је можда пороблем свака већа излазност од тих   3,5 процената?   Биће да ће то бити већи проблем, не само математички, од свега осталог ! И то истински ремети успостављени  систем вредности у свету уопше! То је разумном човеку тешко!

Или  је њима којима је оружје  лаж и превара  теже него нама ? Јер и они као и ми знају  да се у животу увек покаже да су у лажи кратке ноге под условом да људи нису гмизавци.

Тешко је, наравно  то што Европа и остатак западног света то наше дуготрајно геноцидно одело кроји,  не зато што смо  истински геноицидан  народ и  држава, већ зато што им то треба  као оружје уцене у утакмици признања тзв.републике Косово, којој је ,по њиховом календару почетак краја признања близу, а  резултата који им одговарају још нема. Није лако мирно  спавати са том чињеницом, јер данас је то уцена, сутра може да буде погрешан потез.

Ту сад здарв разум не може да не реагује. Јер јасно је ако  смо ми заиста геноцидан народ  и држава зар би ЕУ и остатак западног дела света дозволио да преживимо , па да нас  за то време има још више?!  

Проблем је у томе што је у овом случају онај “остатак” који је за бацање већи од нас.Али можда не би требало да нам је тешко и да стрепимо да ће нам бити још теже  зато што је овде у игри једна врста  синтетичког  геноцидног тероризма.

Теже и горе од овде поменутог су  домаћим издајници! Они ће нам сигурно обезбедити место у Ау геноцидој породици ЕУ.

Дакле, геноцидни тероризам ЕУ и остатка западног дела света има основни циљ да нас својом гадошћу натера да  признамо тзв. републику Косово и  потом   будемо награђени уласком у једну велику геноцидну  породицу.

Зашто би иначе  ЕУ и остатак западног света  толико желели Србију и то не овакву чисту, већ, макар и подвалама  означену као геноцидну  у својој продици?!  Очигледно то је усклађивање са политиком Европске уније.  

Дакле, одговор на питање зашто и кад ће нам бити тешко! Кад будемо примељни у велику и геноцидну продоцу  ЕУ као геноцидан народ!

Приредио за Вас Петровград.орг