НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ ДЕО ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ГРАДА

Град Зрењанин, Туристичка организација града Зрењанина и Културни центар Зрењанина организују, на Тргу слободе “Новогодишњу чаролију”. Богат културно-уметнички програм поводом новогодишњих и божићних празника, која ће трајати од 23. децембра 2019.г. до 15. јануара 2020.година.

Новогодишње украшавање центра града је завршено, прелепе невогодишње јелке које већ годинама красе трг су и ове године на свом месту а монтажа клизалишта и карусела употпуњује овај јавни простор.

Почетак рада клизалишта се очекује ускоро и биће на располагању љубитељима клизања све до 31. јануара, свакодневно од 10-22 часа, по цени термина од 100 динара, уз бесплатно изнајмљивање клизаљки. У термину од 18 до 19.30 часова биће организована школа клизања.

Од понедељка, 23. децембра до Бадње вечери уочи православног Божића, 6. јануара, свакодневно ће на бини од 17 до 18 часова бити организован дечји програм, а од 20 до 21 час вечерњи програм. Наступаће дечји и градски хорови и солисти, културно-уметничка друштва, локални музичари, биће одржане представе за децу.

Посебни програми се, као и до сада, припремају како за дочек Нове године, 31. децембара, тако и за дочек Нове године по јулијанском календару, 13. јануара.

На Тргу сободе су свакодневно отворене и дрвене кућице с понудом производа из домаће радиности, а пригодна новогодишња понуда наћи ће се и на 30 дрвених тезги.

Грађани и туристи који буду ове зиме шетали улицом Краља Александра I Карађорђевића до Трга слободе, биће пријатно изненађени дешавањима у празничном декору који их обасјава.

Петровград.орг и Град Зрењанин (Фото: Александар Блануша)