У ПОСЕТИ РК ПРОЛЕТЕР – ЦРВЕНО БЕЛИ СПРЕМНИ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ

Тренер РК Пролетер Небојша Јокић је пред почетак другог дела сезоне велики оптимиста. Пролетер је завршио претходну сезону као први на табели Прве Б лиге Север – Центар, а заједно са њим на челу „црвено – бели“ су остварили златни низ, 7 утакмица – 7 победа. Спортска јавност и клуб очекују успешан наставак сезоне.

Петровград.орг вас води на тренинг РК Пролетер, чувеног спортског клуба са ових простора, који поново креће путем успеха. Утисак је да играчи имају победнички менталитет и да су спремни за нове победе. Спортска јавност у граду на Бегеју почиње да верује у ову екипу и људе који воде клуб. Циљ је клуба јасан – повратак у Супер лигу.

На повратак у елиту овог спорта обавезује славна историја. Сви се сећају историје када је Пролетер играо и финале Купа шампиона. У клубу су сви веома реални што се тиче наших финансијских могућности јер екипе из елите Купа шампиона имају милијарде на располагању и није се са њима поредити.

Табела јасно показује ко су конкуренти Пролетера за прво место у Првој Б лиги Србије. У овај део шампионата клуб улази са 3 бода више од Врбаса и 5 од Колубаре. У овом делу чека их тежи распоред. Клуб иде у госте Пожаревцу и Мачви, а то су веома добре екипе које су побеђивале Пролетер на домаћем терену.

Јокић и његов стручни тим су категорични у жељи да са овом победничком екипом Пролетера наставе поход ка титули.

Звезда екипе је свакако Момир Рнић који је дошао из Бундес лиге, има понашање професионалца а број постигнутих голова све говори. Спортска јавност много очекује од Игора Чагаља, Алексе Гаћиновића, браће Димитрић и осталих момака.

Прва утакмица наставка сезоне ће се играти 23. фебруара. Желимо сву спортску срећу и успех рукометашима Пролетера, својеврсног спортског бренда нашег града.

Петровград.орг