УМЕСТО ИНОКОП-А НОВА ПРИВРЕДНА МАНИФЕСТАЦИЈА -ЗРБИЗНЕТ

Нова привредна манифестација „ЗРБИЗНЕТ“ биће одржана у нашем граду 29. и 30. септембра ове године у хали Медисон, најављено је на недавно одржаној конференцији за новинаре у Мултимедијалној сали Градске куће. Ову манифестацију организоваће ће Град Зрењанин и Унија послодаваца Србије – послодавци Зрењанина.

Како је речено на конференцији за новинаре у Градској кући, ЗРБИЗНЕТ је нова, јединствена привредна манифестација у Србији која ће привредницима током два дана трајања обезбедити: B2B састанке, едукативне трибине, предавања на актуелне привредне теме и контакт са потенцијалним новим партнерима. О самом концепту саjма говорила jе Изабела Киш, директорка Униjе послодаваца Србиjе – Послодавци Зрењанина.

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић је напоменуо да је задовољан што до реализације замисли долази већ после два месеца од првих разговора. Он је објаснио у кратким цртама шта је мотивисало локлну самоуправу да се укључи у овај пројекат.

„Покушавамо да променимо начин презентовања нашег града и привредних потенцијала. Знате да смо дуго година уназад имали сајам Инокоп, али, једноставно, желимо модернији сајам и мислим да имамо потенцијала, жеље и воље да се то уради“- истакао је градоначелник Јањић.

Заједно са Послодавцима Србије – Послодавцима Зрењанина, градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић је, на овој конференцији, потписао и Протокол о сарадњи на реализацији ове манифестације. Испред послодаваца Протокол је потписао председник Управног одбора Униjе послодаваца Србиjе овде у Зрењанину Горан Нешић.

Аутор: Саша Младеновић (Фото: Александар Блануша)