СТРИПОЛИС – ФЕСТИВАЛ СТРИПА У КЦЗР

У оквиру фестивала „СТРИПОЛИС“ који ће се одржати од 21. до 23. септембра у Културном центру Зрењанина, одржаће се радионица карактер – анимације коју ће водити Милета Поштић, оснивач и професор смера за анимацију и визуелне ефекте на Академији Уметности у Новом Саду.

Организатори фестивала позивају све заинтересоване суграђани/ке средњошколског узраста да се пријаве уколико желе да учествују и науче прве кораке из ове области.

Сви заинтересовани могу да се пријаве на e-mail Културног центра Зрењанина – kczr@kczr.org најкасније до 18. септембра.

О тачном датуму и времену одржавања радионице, обавестиће организатори заинтересоване пред почетак фестивала. Организатори моле заинтересоване да поред имена и презимена, у мејлу доставите које школе и ког разреда сте ученик/ца и број телефона на који Вас можемо контактирати.

У три фестивалска дана промовисаће се најновији – девети број истоименог часописа ауторског и интернационалног стрипа, одржати радионице, отворити изложбене поставке и одржати трибине/разговори на тему стрипa.

Отварање фестивала је у четвртак, 21. септембра у 19 часова у Културном центру Зрењанина. Главни гост фестивала је Жељко Пахек, један од бардова домаћег стрипа.

Добро дошли у Културни центар Зрењанин!

(Фотографије са прошлогодишњег „Стриполиса“)