ПОТРЕБНА ПОМОЋ МЛАДОМ НИКОЛИ СТАНИШИЋУ

Никола Станишић је млад човек из Перлеза који се бори против леукемије. Бројни грађани су до сада помогли својим донацијама. И ви можете бити међу њима. Ваше мало може Николи значити све. Помозимо Николи јер ми то можемо.

Овај младић се подвргао медицинским третманима, и након две серије, у процесу лечења нису постигнути жељени резултати. Због немогућности наставка лечења у Србији, даље третмане мора наставити у иностранству. Шанса за излаз из ове животне битке понуђена му је у виду трансплантације коштане сржи на клиници у Немачкој. Наде за излечење су велике, али је неопходно прикупити 160.000 евра. Рок за плаћање рачуна на клиници у Немачкој је 14.09.2017.

Родитељи су захвални свима који су помогли до сада, и моле све људе доброг срца, да им помогну у борби за оздрављење њиховог сина.

У Зрењанину и Перлезу се ових дана одржавају различите хуманитарне манифестације  у којима учествују познати фотографи, музичари, власници клубова и грађани, на којима се скупљају средства. Сав приход од продаје улазница и пића, намењен је фонду за Николино лечење. До сада су грађани Зрењанина сакупили око 60.000 евра.

Уплате се могу извршити на жиро рачун:

Никола Станишић

Р.Живановић ББ,Перлез

БРОЈ РАЧУНА: 275 – 0010699470664 – 58