ДАН МЛАДИХ, ИЗБОР ЗА МИС ЛЕТА 2017, МОДНА РЕВИЈА

Зрењанин је од најближе тачке на морској обали удаљен ваздушним путем око 350км, ипак на свега пет километара од центра града он има своје море у срцу Баната, своју „Пескаросу“. Градско купалиште „Пескара“ налази се у јужном делу града, на самом ободу насеља Мужља. Три језера су настала на месту дугогодишње експлоатације песка, а највеће од језера већ дуги низ година омиљено је купалиште зрењанинаца и гостију нашег града. Песак у коме лежи језеро природан је филтер и гарант чисте воде, а велика пешчана плажа право је место за одмор, летње спортове и уживање на сунцу након купања у мирном „зрењаниском мору“.

Туристичка организација града Зрењанина, позива овог лета суграђанке и суграђане да постану   део најлепше кампање у 2017. години а која је везана за ово купалиште!

У оквиру манифестације “ДАН МЛАДИХ”, у сарадњи са Канцеларијом за младе Зрењанин, одржаће се избор за “Мис лета 2017”, дана 12.08.2017. у најатрактивнијем Бич бару “Бир Хаус” на градском купалишту Пескара. Овај догађај забавног карактера употпуниће и модна ревија студената са Високе техничке школе из Зрењанина.

Све што је потребно за учествовање је попуњена пријава на фб страници Висит Зрењанин и најмање 2 фотографије (на једној би требало да се види само лик, а на једној цела фигура), које ће свака од заинтересованих девојака послати у инбоx. Пријављивање заинтересованих кандидата трајеће до 10. августа у 12 часова.У ужи избор улази 20 најлепших девојака одабраних од стране организатора.

Све ово не би било могуће без спонзора, који су решили, да заједно са нама, уплове у најлепшу кампању до сада: ПерСу, Бир Хаус, Златна кригла и Фаркаш Транс. Захваљујући њима победнице ће добити вредне награде.

Ако имаш 18 и више година, комуникативна си и омиљена на плажи пријави се и победи на избору за Мис лета 2017.За све додатне информације позовите број 064/2664213 и тражите одговорно лице Горана.

Преузето са: http://www.visitzrenjanin.com