ЧЕТВРТИ МЕМОРИЈАЛ РАДОВАН РАША СТАНИСАВЉЕВ

Четврти по реду меморијални турнир у малом фудбалу Радован Раша Станисављев на бетеонском терену Спортског центра Граднулица завршен је успешно.  Тријумфовала је екипа Кафе пицерија Фирма, друго место освојила је екипа Гранђжале, док су трећи били Бећари. Организатори су и ове године потврдили висок професионални ниво у припреми турнира.

На турниру је учествовало 16 екипа, уз одличну организацију присутни су имали прилику да уживају у одличном фудбалу и мајсторијама актера.

„Презадовољни смо како је протекао турнир и ако Бог да следеће године организоваћемо пети јубиларни меморијални турнир Радован Раша Станисављев у Зрењанину – нагласили су организатори турнира Светозар Станисављев и Никола Вратњан.

За победничку екипу Кафе пицерије Фирма наступили су : Небојша Буњевац, Давор Станковић, Стефан Живанов Дарко Шарић, Влада Голубовић, Слободан Матијевић, Васо Војновић, Дејан Балетић, Миле Шаренац и Неђа Шаренац.

Турнир се иначе одржава у знак сећања на великог спортисту и хуманисту познатог у граду на Бегеју и шире Радована Рашу Станисављева.

Петровград.орг