ЗВАНИЧНО ОТВОРЕНИ 33. ДАНИ ПИВА – ПОЗИВ НА ДОБРУ ЗАБАВУ

Градоначелник Зрењанина Чедомир Jањић и познати фудбалски репрезентативац Србиjе Зоран Тошић – Бамби синоћ су званично отворили 33. “Дане пива” у Зрењанину.

Традиционалну пивску здравицу изрекао је првак Народног позоришта „Тоша Јовановић“ глумац Првослав Заковски након чега је одржан величанствени ватромет пред више хиљада присутних на Житном тргу.

Градоначелник Чедомир Jањић у свом обраћању позвао jе суграђане и њихове госте да посете манифестациjу и броjне програме коjи су припремљени ове године.

„Данас jе и Велика Госпоjина, слава нашег града, и jа вам, пре свега, желим срећну славу. Данас смо овде да славимо и пиво, по 33. пут, познати смо по овом слављу, друженjу и окупљанjу, Зренjанинци су вредни људи, добри домаћини, гости воле да долазе код нас и надамо се да ћемо и неке рекорде оборити ове године. Да се дуго виђамо и да дуго славимо, и славу и пиво, отварам 33. “Дане пива” – поручио jе градоначелник са фестивалске бине.

Фудбалер “Партизана” и репрезентативац наше земље Зоран Тошић – Бамби, наш суграђанин, рекао jе да посећуjе “Дане пива” кад год jе у могућности и захвалио се градоначелнику на позиву да ове године отвори манифестациjу. Он jе позвао суграђане и све људе у Србији и окружењу да дођу на пиво и забаву и да се добро проведу.

Петровград.орг