Зрењанин је од најближе тачке на морској обали удаљен ваздушним путем око 350км, ипак на свега пет километара од центра града он има своје море у срцу Баната, своју Пескару. Градско купалиште Пескара налази се у јужном делу града, на самом ободу насеља Мужља. Три језера су настала на месту дугогодишње експлатације песка, а највеће од језера већ дуги низ година омиљено је купалиште Зрењанинаца и гостију нашег града. Песак у коме лежи језеро природан је филтер и гарант чисте воде, а велика пешчана плажа право је место за одмор, летње спортове и уживање на сунцу након купања у мирном „зрењаниском мору“.

 

 

Туристичка организација града Зрењанина, позива овог лета суграђанке и суграђане да постану   део најлепше кампање у 2017. години а која је везана за ово купалиште!

У оквиру манифестације “ДАН МЛАДИХ”, у сарадњи са Канцеларијом за младе Зрењанин, одржаће се избор за “Мис лета 2017”, дана 12.08.2017. у најатрактивнијем Бич бару “Бир Хаус” на градском купалишту Пескара. Овај догађај забавног карактера употпуниће и модна ревија студената са Високе техничке школе из Зрењанина.

 

 

Све што је потребно за учествовање је попуњена пријава на фб страници Висит Зрењанин и најмање 2 фотографије (на једној би требало да се види само лик, а на једној цела фигура), које ће свака од заинтересованих девојака послати у инбоx. Пријављивање заинтересованих кандидата трајеће до 10. августа у 12 часова.У ужи избор улази 20 најлепших девојака одабраних од стране организатора.

 

 

Све ово не би било могуће без спонзора, који су решили, да заједно са нама, уплове у најлепшу кампању до сада: ПерСу, Бир Хаус, Златна кригла и Фаркаш Транс. Захваљујући њима победнице ће добити вредне награде.

 

 

Ако имаш 18 и више година, комуникативна си и омиљена на плажи пријави се и победи на избору за Мис лета 2017.За све додатне информације позовите број 064/2664213 и тражите одговорно лице Горана.

 

Преузето са: http://www.visitzrenjanin.com

Поделите:

Коментари

коментара