КАДЕТСКИ КОШАРКАШКИ ТУРНИР И ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Кадетски кошаркашки турнир “Petrovgrad Basketball U16 Cup” одржаће се у Кристалној дворани и хали “Медисон”у Зрењанину од петка до недеље, 5. до 7. априла. Турнир ће бити одржан у организацији КК “Петровград” из Зрењанина под покровитељством Града Зрењанина, и уз пријатеље турнира привредне организације.

Турнир су у Градској кући најавили помоћник градоначелника Зрењанина Симо Салапура, потпредседник КСС Игор Ракочевић, генерални секретар Удружења кошаркашких тренера Србије Страхиња Васиљевић, представник организатора КК “Петровград” Станоје Новаковић, директор за опште и финансијске послове компаније “Гомекс” Драган Ранисављевић и Татјана Паунов, испред ОСШ “9. мај” Зрењанин.

Поздрављајући организаторе турнира, госте и представнике медија, помоћник градоначелника Симо Салапура рекао је да је и овога пута дошла до пуног изражаја добра сарадња Града Зрењанина с националним спортским савезима и да је то нешто што Град покушава да што више унапреди.

Традиција овог турнира је и нота хуманости која се и ове године реализује кроз акцију “Спортом за боље сутра”. Волонтери градске организације Црвеног крста и Канцеларије за младе биће присутни и ове године а улазница за утакмице биће на бази добровољног прилога за хуманитарне сврхе.

Зрењанин ће имати ту част да, поред домаћих клубова Партизана и Петровграда, угости репрезентације Израела, Македоније, Црне Горе, Румуније, Бугарске и Србије у узрасту играча до 16 година.

Петровград.орг & Град Зрењанин