Наш суграђанин Томислав Говедарица је припремио нову необичну причу о истрајности, пожртвовању, пријатељству, радости. Томислав Говедарица је човек који цео век проводи у колицима, живи у дому, пише књиге и плени љубављу према Богу и људима. Потребна му је наша помоћ, помозимо му. Ово је његова молба.

 

 

Рођен сам, 30. 06. 1969. године у Бечу, од рођења сам везан за инвалидска колица, болујем од церебралне дечје парализе са отежаном реториком говора.

 

 

За време похађања основне школе спознао сам у себи судбинско рођење мог песничког и прозног књижевног стваралаштва, до сада сам објавио осам збирки песама и један кратак прозни роман о Сарајеву.

 

 

Због ратног вихора који се десио почетком 1992. године у Босни и Хецерговини, под присилом закона бити или не бити жив са родитељима сам избегао у равничарско село Перлез што је смештено у лепоти Војвођанске душе.

 

 

После извесног времена настањујем се у граду Зрењанину у коме живим већ дужи временски период заправо у Геронтолошком Центру за одрасла и стара лица. Стварам у духу песника и прозног писца.

 

 

Овом молбом се обраћам свим људима добре воље да ми помогну и изађу у сусрет. Због штампња моје девете књиге под називом „СТОПЕ У СЕНАМА“ која је у припреми за штампу – У БАНАТСКОМ КУЛТУРНОН ЦЕНТРУ – ИЗДАВАЧ Радован Влаховић. Износ штампања књиге је 75 000.00 динара. Жиро рачун : 355000000553172504

 

С поштовањем аутор књиге : Томислав Говедарица

Поделите:

Коментари

коментара